Crescendo is jarig, we bestaan dit jaar maar liefst 95 jaar! Dat moet gevierd worden en dat doen we dan ook het hele jaar door. In en om Grolloo met concerten voor vrienden, familie, donateurs, dorpsgenoten, collega’s en andere muziekliefhebbers.

Met Egbert Stroeve, onze nieuwe dirigent zijn we een nieuwe muzikale weg ingeslagen. Dat wil zeggen niet zo zeer in de muziekkeuze maar vooral qua kwaliteit. Elke repetitie heeft hij veel aandacht voor de theoretische kant van de muziekleer, wat je dan weer goed terughoort in de algemene klank. We maken dus grote stappen wat betreft klank en stemming. Maar zoals jullie weten zit de stemming er altijd wel in!

Om de stemming nog wat te bevorderen buiten repetitietijd en natuurlijk onze verjaardag te vieren hebben we iets ludieks bedacht. Onze ‘eigen’ Crescendo wijn! We hebben 3 verschillende soorten wijn die leverbaar zijn met ons etiket erop, Merlot, Chardonnay en Sauvignon Blanc. Bestel ze hier via de site voor slechts €7,50 per fles en wees er snel bij want op=op.

Etiket ontworpen door J-Sketch

Op ons voorjaarsconcert 30 maart a.s. 20.00u in het Markehuis ligt er ook een bestellijst voor de liefhebbers.