Crescendo op band!

Door de jaren heen hebben wij heel wat concerten gegeven. Niet alleen de muziek is veranderd ook de techniek is een stuk verbeterd. Ook Crescendo maakt gebruik van deze techneuten. Een camera wordt neergezet, een microfoon opgehangen en vervolgens wordt er op de aan-knopjes gedrukt. Op de volgende you-tube linkjes zijn heel wat muzikale hoogtepunten te horen.

Play The Musical – 30 maart 2019

Deze opnames zijn gemaakt op ons voorjaarsconcert in maart. Het thema was Musicals. Een groots thema met nog grootsere muziek. Crescendo speelt prachtige stukken uit de Lion King, Les Miserables en nog veel meer. Luister naar Crescendo, Eigenwies en Dapper. Er wordt gezongen door Martijje!

Play The Movie – 7 april 2018

Opnames van het voorjaarsconcert in april van 2018. De filmpjes die worden afgespeeld op het scherm zijn precies afgestemd op de muziek die gespeeld wordt. Met een extra scherm voor de dirigent zodat alles perfect getimed wordt. Er is dan ook veel op geoefend om dit voor elkaar te krijgen.

Kerst in Groll’ – december 2017

Mooi in de kerk in Grolloo. Knus maar daardoor had je geen kans om koud te worden. Buiten werden Kerst Liedjes gespeeld door een klein ensemble, waar de fans konden genieten van heerlijke, warme chocolademelk. Binnen was het zoals je verwacht bij een Kerstconcert, Kerstiggezellig!

Connected By Music – 7 oktober 2017

Een dubbelconcert. Samen met de muziekvereniging van Bergentheim hebben we 2 fantastische concerten mogen geven. Een hier in het Markehuis en een daar in een gigantische kerk! Mooi om te mogen doen. We waren echt even ‘connectie by music’, dat is wat muziek kan doen!