Een avond vol muzikale uitspattingen

Zo’n avond verdwijnt niet snel uit je hersenpan. Je oren trillen nog steeds als je thuis bent. Over het algemeen komt er uit een muziekinstrument dan ook geen lawaai of herrie, nee, er komt muziek uit die je wel of niet mooi kunt vinden. Op de instuif is dit echt wel een grensgevalletje moet ik zeggen.

Zoals jullie Crescendo kennen was het super strak georganiseerd, althans de versnaperingen. De koffie/thee en ranja stonden klaar, evenals de cake die secuur in plakken was gesneden. Alle instrumenten die er waren werden geprobeerd, van trombone tot de grote trom en van saxofoon tot xylofoon. Bij de een moet je blazen en bij de ander slaan met een of meerdere stokken. Beide maken dan fanfaretastische geluiden.

Na het individueel uitproberen gingen de leden van Eigenwies, Dapper en Crescendo een stukje blazen, de instuivers mochten ook meteen meedoen door op de aangegeven tellen een noot te blazen of slaan. Een waar succes! Er hebben zich maar liefst weer 6 instuivers aangemeld voor de 3 gratis proeflessen. De jeugdcommissie (en natuurlijk heel Crescendo) heeft dus een geweldig resultaat bereikt!