Opgave formulier

Uniek, geweldig, gezellig, Kerst, winter, muziek, lichtroute oftewel een heerlijk feestje vlak voor de Kerstdagen! Geef je op en neem deel aan dit unieke evenement!

Wat is dat nou weer?

De meesten zullen ‘the Passion’ wel kennen van tv dat elke Pasen wordt uitgezonden. Nu gaat Crescendo dit organiseren net voor de Kerst op 21 december vanaf 19.30u. Oftewel:

The Christmas Walk

Wat is de bedoeling?

We gaan het Kerstverhaal vertellen door middel van muziek en theater. Op verschillende plekken in het dorp staan de acteurs van TOG klaar om het Kerstverhaal uit te beelden. De deelnemers van ‘The Walk’ lopen dan ook langs deze scenes. Tussen de scenes speelt Crescendo o.a. de muziek en zingen Martijje, Jakob en De Vriendenkring. De muziek zal aansluiten bij het Kerstverhaal op ‘the Passion manier’, oftewel lichte muziek i.p.v. Jingle Bells. Jan Sijbring zal je die avond meenemen door het Kerstverhaal heen, als lijm tussen het behang en de muur.

De avond wordt geopend bij het Markehuis. De start van de tocht is ook daar. Eigenwies zal iedereen in de Kerstsfeer spelen. Terwijl iedereen zich verzamelt, zitten de muzikanten in het Markehuis klaar om de tocht te begeleiden met de muziek.

De wandelroute, start Markehuis, eind Markehuis.

Hoe kun je deelnemen aan dit evenement?

Optie 1. Je geeft je op voor ‘The Walk’. Je loopt de route, ziet TOG live en hoort de muziek via livestream door een box.*

Optie 2. Je geeft je op voor het Markehuis. Je ziet en hoort Crescendo nu live en ziet TOG op scherm via een livestream. In de sporthal staan een aantal zitjes klaar voor de mensen die liever binnen zitten. Je ziet en hoort de muziek afwisselend met de scenes van TOG die uitgezonden worden via een livestream op een scherm.

*Mocht je nou wat slechter ter been zijn, niet getreurd. Siny onze dorpscoördinator heeft aangeboden hiervoor het een en ander te kunnen regelen.

I.s.m. Martijje Lubbers, Jakob Pot, De Vriendenkring, & TOG organiseert Crescendo ‘The Christmas Walk’. Geef je op en neem deel aan dit unieke evenement!

Vul het opgave formulier volledig in.

Graag alle velden invullen

* indicates required field