Steun Crescendo met Sponsorkliks

 Bestelt u geregeld wat online? Sponsor dan gratis en eenvoudig  Crescendo!

sponsorkliks-online-Crescendo-GrollooMet SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Crescendo, zonder dat het u een cent extra kost!

Koop bij Bol.com, reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Crescendo ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost u niets extra!

Wilt u Crescendo ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor u een kleine moeite, voor Crescendo directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Crescendo een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Crescendo. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw sponsordoel hier direct van!

Hier vindt u de link naar Sponsorkliks

Gerelateerde berichten