Crescendo 100 jaar; muzikanten gaan uit de kleren!

Aanleiding
Een jubileum van honderd jaar vraagt om een ludieke actie. Daarom is er een  jaar lang gewerkt aan een “pikante muzikanten” kalender voor het jaar 2024.  Dit heeft geresulteerd in twee kalenders. Voor ieder wat wils, een  blote vrouwen- en een blote mannenkalender. Vierentwintig van de vijftig muzikanten zijn uit de kleren gegaan voor hun vereniging, omdat zij deze club een warm hart toedragen. Wat begon als een ludiek idee is uiteindelijk uitgegroeid tot een prachtig project. Het maken van de foto’s heeft vaak geleid tot hilarische momenten en niet zelden is er tijdens de shoot enorm gelachen.

Foto’s              
De foto’s zijn gemaakt door de professionele fotograaf Wendelien Oeben-Mulder uit Grolloo. Met de foto’s is geprobeerd het seizoen te vangen, maar ook het karakter van de muzikant en hun instrument. De locaties zijn plaatsen die typerend zijn voor Grolloo en haar omgeving of van activiteiten die gedurende het jaar in en rond het dorp plaatsvinden.

Expositie
De aftrap van de kalenderverkoop was tijdens de opening van de expositie. Hier wordt een aantal van de meest bijzondere foto’s getoond. Deze expositie wordt gehouden in de kerk van Grolloo en de opening is op 11 november om 14:00 uur.
Expositiedagen zijn: 11 (opening), 12, 18, 19 en 25 november. De kerk is dan open van 14:00 uur tot 17:30 uur. Tijdens deze expositie en daarnaast ook online kunnen de kalenders besteld worden. Extra leuk feitje is, dat op zondag 12 november er tijdens de kerkdienst aandacht werd besteed aan “naakt in de bijbel”. Deze dienst werd verzorgd door voorganger Gerhard ter Beek.

Sinterklaascadeau,  Kerstcadeau of Kerstpakket
De bestelde kalenders worden op tijd geleverd, om in te zetten als Sinterklaas- en/of Kerstcadeau.
Daarnaast is het voor bedrijven of instanties mogelijk kalenders te bestellen om deze toe te voegen aan Kerstpakketten voor hun werknemers.

Bestellen
Bestellingen voor de kalender kunnen geplaatst worden via de website van Muziekvereniging Crescendo Grolloo. Eenvoudig kan dit door het scannen van de QR-code of klik hier en bestel je kalender(s) direct. Ook kun je bij onze muzikanten terecht, zij hebben allemaal een inschrijflijst.

Kosten
De kosten voor de kalender bedragen € 19,24. Bestelt u er 2 dan wordt het € 35,00. Een bedrag gebaseerd op het oprichtingsjaar van de muziekvereniging. Voor meer toekomstgerichte mensen mag een bedrag van € 20,24 natuurlijk ook. Dit is het bedrag van het jubileumjaar van Muziekvereniging Crescendo Grolloo. Met de opbrengst van deze kalender kunnen we de activiteiten die zijn gepland voor 2024 betalen. Tevens gaat een groot gedeelte naar de jeugdopleiding.

Sponsoren
We danken de vele sponsoren die onze vereniging hebben gesteund met hun logo op deze kalenders. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen kan via onze site of met Leen de Graaf.
Telefoonnummer:  nul-zes-22508901 of mailen naar leendegraaf72@gmail.com.