Crescendo op beeld!

Door de jaren heen hebben wij heel wat concerten gegeven. Niet alleen de muziek is veranderd ook de techniek is een stuk verbeterd. Ook Crescendo maakt gebruik van deze techneuten. Een camera wordt neergezet, een microfoon opgehangen en vervolgens wordt er (hopelijk) op de aan-knopjes gedrukt. Hieronder zie je Crescendo op beeld. Op de YouTube linkjes zijn heel wat muzikale hoogtepunten te horen. Voor de stilstaande beelden kijk hieronder bij het kopje ‘fotoalbum’ en klik op de links naar onder andere het fotoalbum.

Fotoalbum

Stilstaand beeld wordt er natuurlijk ook geregeld gemaakt. De foto’s worden verzameld in het fotoalbum van Grolloo.com. Ook kun je ons volgen op Facebook en Instagram. Kortom beelden genoeg en je raakt nooit uitgekeken.

Film

The Christmas Walk was een gigantisch evenement. Heel Grolloo heeft er van mee kunnen genieten. Veel verenigingen hebben hieraan meegewerkt en er is natuurlijk beeld en geluid van. De film is online gezet op YouTube dus kijk naar het Kerstverhaal op unieke wijze vertolkt door Crescendo, Eigenwies, Martijje, Jakob, TOG, De Vriendenkring, Jan Sijbring, J-Sketch PR en video, Wendelien en Johan voor de foto’s, Vrijwilligers van verkeersbegeleiders tot de geluidsman, Het Markehuis, De Lindenhof, Hofsteenge, CR Gerrie, De Kerk, Siny Vink, OBS de Drift, Kostuumverhuur Isabelle, Het Rode Kruis, De Berenkuil, De Rabobank en natuurlijk gemeente Aa en Hunze.

Eigenwies heeft niet stilgezeten tijdens de Covid-19 perikelen. Ze hebben het nummer Happy opgenomen onder het motto ‘Samen Alleen’. Gemonteerd door Amé & Arnold. Klik op de video en be happy.

Play The Musical – 30 maart 2019

Crescendo op beeld in 2019. Deze opnames zijn gemaakt op ons voorjaarsconcert. Het thema was musicals. Een groots thema met nog grootsere muziek. Crescendo speelt prachtige stukken uit de Lion King, Les Miserables en nog veel meer. Luister naar Crescendo, Eigenwies en Dapper. Er wordt gezongen door Martijje!

Play The Movie – 7 april 2018

Opnames van het voorjaarsconcert in april van 2018. De filmpjes die worden afgespeeld op het scherm zijn precies afgestemd op de muziek die gespeeld wordt. Met een extra scherm voor de dirigent zodat alles perfect getimed wordt. Er is dan ook veel op geoefend om dit voor elkaar te krijgen.

Kerst in Groll’ – december 2017

Mooi in de kerk in Grolloo. Knus maar daardoor had je geen kans om koud te worden. Buiten werden Kerst Liedjes gespeeld door een klein ensemble, waar de fans konden genieten van heerlijke, warme chocolademelk. Binnen was het zoals je verwacht bij een Kerstconcert, Kerstiggezellig!

Connected By Music – 7 oktober 2017

Een dubbelconcert. Samen met de muziekvereniging van Bergentheim hebben we 2 fantastische concerten mogen geven. Een hier in het Markehuis en een daar in een gigantische kerk! Mooi om te mogen doen. We waren echt even ‘connected by music’, dat is wat muziek kan doen!

Zelf nog beeldmateriaal?

Ben je de zolder, je computer of je telefoon aan het opruimen en kom je nog beeldmateriaal tegen? Deel het met ons. Zo blijven deze mooie tijdsfragmenten bewaard.