Kerstconcert 2015 Succesvol verlopen

kerstconcert Crescendo 2015

Zaterdag 19 december 2015. Kerstconcert in de Protestantse kerk te Grolloo. Na een aantal weken flink geoefend te hebben mochten we optreden voor een volle kerk. Dit jaar geen vervolg op het experiment met verschillende secties, maar terug naar hetgeen wij en vooral onze bezoekers gewend waren. En dat pakte goed uit. De reacties waren bijzonder positief en daar zijn wij uiteraard heel blij mee.

De sfeer was weer prima. Warme chocolade melk of gluehwein, een kopje koffie, natuurlijk met een kransje, het hoort er allemaal bij.

Na het openingswoord van Carolien kreeg Leen de Graaf sr. het woord. Hij mocht de muziekstukken aan elkaar praten. De orkesten, A en jeugdorkest Eigenwies, hebben een mooie show gegeven. De vereniging moet niet veel groter groeien volgens dirigent Gert Wagenaar, want anders passen ze niet meer in de kerk.

Bas Luinge met kerstverhaal

De kerstverhaaltjes van Bas Luinge – in ’t Dreènts vanzölf – werden gewaardeerd. Het hele concert is opgenomen en deels verfilmd. Hieronder vindt u de links naar de verschillende nummers.

Ga naar:

Fotoalbum

Of Foto’s – The Movie

Komt Allen Tesamen

In The Christmas Mood

Beethovens Romance

YouTube – Hoe leit dit Kindeken

YouTube – A Winter’s Tale

Eigenwies – Up On The Housetop

Eigenwies – Baroque Gallery

YouTube – Eigenwies – Baroque Gallery deel 3

YouTube – Ave Verum Corpus

YouTube – Rudolph Around The World

YouTube – Little Drummerboy

YouTube – Ere zij God

YouTube – We Wish You A Merry Christmas

Gerelateerde berichten