Crescendo Grolloo zoekt muzikanten

Grolloo – Muziekvereniging Crescendo Grolloo zoekt nieuwe leden. De gezellige, bloeiende vereniging zoekt (aankomende) muzikanten op blaasinstrumenten en met name op bügel, hoorn en bas.

Veel jeugdleden
Crescendo Grolloo maakt momenteel een groei door. Zowel muzikaal als in het aantal leden stijgt het volume van het orkest. De vereniging is opgedeeld in drie delen. Het C-orkest voor de blokfluiters, het B-orkest voor de aankomende (jeugd)talenten en het A-orkest voor de gevorderde muzikant. Het korps telt nu rond de 45 leden en staat onder leiding van Henk Kuik. Het orkest heeft veel jeugdleden. De gemiddelde leeftijd in het orkest ligt rond de 30 jaar.

Bügelspelers welkom!
Ervaring op een muziekinstrument is prettig. Enthousiasme en de wil om te leren zijn belangrijker. Momenteel zoekt het orkest voornamelijk bügelspelers op A+ niveau. Speel je een ander muziekinstrument dan ben je uiteraard ook van harte welkom.

Repetitie op woensdag 19.30 tot 21.15 in Grolloo
Crescendo viert volgend jaar haar 95-jarig jubileum en treedt op in en rondom Grolloo. Daarnaast werkt ze samen met orkesten uit de regio. Het A-orkest repeteert elke woensdagavond van 19.30 tot 21.15 in het Markehuis aan de Pol 4 in Grolloo. Zin om eens vrijblijvend mee te spelen of alleen even te komen luisteren? Of wil je meer weten over het leren spelen op een instrument? Neem dan contact met ons op via secretaris@crescendogrolloo.nl of 06-52363506

Gratis 3 proeflessen
Het is mogelijk om drie gratis proeflessen te volgen. Hiervoor wordt een instrument beschikbaar gesteld. Mocht je daarna door willen lessen dan bestaat de mogelijkheid om voor een klein bedrag een instrument te huren van de vereniging.

Gerelateerde berichten