Kerstconcert 2016 druk bezocht

 

De verschuiving in datum, van ’s avonds 23 december naar ’s middags 18 december, pakte goed uit. De kerk zat helemaal vol. En de aanwezigen hebben genoten van het concert, het eerste kerstconcert onder leiding van Henk Kuik.

Traditionele nummers, afgewisseld met populaire werden ten gehore gebracht. Crescendo is qua korps gegroeid en past nog maar net in de kerk. De gemiddelde leeftijd daalt nog steeds, terwijl het plezier steeds groter lijkt te worden.

Vooraf en tijdens de pauze kon men genieten van de glühwein, chocolademelk, koffie of thee, uiteraard met de nodige kransjes. Om de kosten enigszins te dekken konden de bezoekers een vrijwillige bijdrage doen in de gereed staande melkbus.

 

De Kerstman was ook aanwezig en toonde het vitale dorp Grolloo dat ook een Kerstman kan afvallen. Dit werd duidelijk zichtbaar toen de rode broek moeite had op niveau te blijven. “Ho, ho, ho……”

Het kerstverhaal werd gebracht door Andries. Hij bracht een variant op het konijn Flappie. Een verhaal met een bijzondere afloop. Het hele verhaal is te beluisteren op YouTube.

 

Het hele concert is opgenomen en deels verfilmd. Hieronder vindt u de links naar de verschillende nummers.

Ga naar:

Fotoalbum

 


Muziekopname Film
Canterbury Chorale
The Call Of Christmas Crescendo The Call of Christmas
Carol Of The Shepherds Crescendo Carol of the Shepherds
’t Is Geboren ’t Godd’lijk Kind
Do They Know It’s Christmas Crescendo Do they know it’s Christmas
Kerstverhaal Andries Crescendo Kerstverhaal Andries
Imagine Crescendo Imagine
Christmas Night Crescendo Christmas Night
It’s Beginning To Look Like Christmas Crescendo – It’s beginning to look like Christmas
Christmas Swing
Ere Zij God

Gerelateerde berichten