Repetitie weekend staat voor de deur!

Het repetitie weekend staat voor de deur!

Alle leden van muziekvereniging Crescendo Grolloo maken zich op voor een weekend vol muziek.

De vrijdagavond staat geheel in het teken van ons jeugdorkest ‘Eigenwies’. Samen repeteren is heel belangrijk, zo leren de leerlingen hoe het is om in een orkest te spelen. Dat de rest niet stopt als jij toevallig een foutje maakt. Oftewel je moet door. Naast samen repeteren wordt er natuurlijk ook van alles georganiseerd. Er worden spelletjes gedaan, bonte avond wordt er gehouden en laat opblijven natuurlijk en dat buiten de vakanties om!

 

 

RepeterenZaterdagmorgen gaat het A-orkest op tjak. Alle instrumenten, muziek, slaapzakken en tandenborstels gaan mee richting Lheebroek. In deze boerderij bivakkeren wij al een paar jaar 1 weekend in de tijd voor onze uitvoering in maart. Dit intensieve weekend zorgt ervoor dat alle puntjes waar nodig op de ‘noten’ worden gezet. Net zoals bij de jeugd de avond er voor wordt er samen gerepeteerd.
Ook elke sectie krijgt apart de aandacht van de dirigent. U kunt zich voorstellen at het heel irritant is om elke keer een stuk stil te leggen om een bepaalde sectie. Daarvoor zijn de sectierepetities dus bedoelt, alle foutjes eruit halen en zorgen dat we zondagmorgen er helemaal goed voor kunnen gaan.


Wij zijn erg blij met dit weekend. Je bereikt hier heel veel mee. Het is aan te raden voor elke vereniging. Niet alleen om de prestaties te verbeteren ook de onderlinge banden
worden verbeterd. Je leert iemand heel anders kennen in zijn of haar vrije tijd. De leden die bijvoorbeeld na een repetitie meteen naar huis gaan omdat de volgende dag de wekker weer vroeg gaat, of misschien wel omdat het een hele reis is om weer thuis te komen. Deze leden zijn er nu bij en dat maakt de vereniging, 1 vereniging!

 

Gerelateerde berichten