GROLLOO – Kerstsfeer in het dorpshuis met prachtige muziek

De eerste vorst laat zich zien en het lijkt erop dat er binnenkort weer geschaatst kan worden. Met de sjaal om en muts op de kou trotseren. Gelukkig is er ook nog vertier binnen de warme muren van het Markehuis in Grolloo.

Op zondagmiddag 18 december speelt Crescendo de Kerstnoten weer van het muziekpapier. Of van de tablet, zoals dat tegenwoordig ook kan. Muziek met ballen, Kerstballen natuurlijk. Iedereen is welkom in het dorpshuis aan De Pol in Grolloo. Het concert start om drie uur en er is een entree van 5 euro.

Vanaf half drie staat er een kraam met Glühwein, warme chocolademelk en Kerststukjes klaar. Dan zal je denken, Kerststukjes? Ja. Want de warme muren van het Markehuis kunnen alleen warm zijn doordat verenigingen gebruik blijven maken van het dorpshuis en mensen de activiteiten blijven bezoeken. De kinderen van BSO Ot & Sien hebben de Kerststukjes gemaakt zodat ze verkocht kunnen worden aan de hoogste bieder op 18 december. Biedingen starten vanaf 5 euro en de opbrengst gaat naar Het Markehuis. Samen zorgen we voor een volle melkbus en helpen wij ons dorpshuis de winter door!

Kerststukjes gemaakt op de BSO

Crescendo ziet je graag op zondagmiddag 18 december in Het Markehuis in Grolloo.

Gerelateerde berichten