Bugelspelers gezocht door Crescendo Grolloo

Wij zijn een gezellige, bloeiende muziekvereniging en zoeken muzikanten die de bugel kunnen bespelen. Voor de eerste en tweede stem. De bugel is het belangrijkste instrument in een fanfare en door wat uitvliegende muzikanten zijn er plekken vrij voor nieuwe bugel talenten.

Ons orkest telt nu rond de 40 leden en staat onder de bezielende leiding van Egbert Stroeve. De gemiddelde leeftijd is +/- 30 jaar! Oftewel een jong orkest. Wees gerust als je ouder bent dan 30, er is zeker plaats voor jou!

Het A-orkest repeteert elke woensdagavond van 19.30u tot 21.15u in het Markehuis aan de Pol 4 in Grolloo. Zin om een repetitie mee te blazen? Neem plaats in ons midden, hetzij op 1,5m afstand van elkaar maar dat mag de muziek niet drukken.

Wil je graag muziek maken maar je bezit nog niet de muzikale kennis? Niet getreurd, Crescendo heeft een eigen muziekschool! Ontvang 3 gratis muzieklessen geheel vrijblijvend en leer spelenderwijs je muzikale roots kennen.

Voor vragen en aanmeldingen mail met onze secretaris (secretaris@crescendogrolloo.nl) of neem telefonisch contact op (06-52363506).

Gerelateerde berichten